Over ons

Pronk & van Leeuwen meubelen bestaat sinds 1940. Het van oorsprong Schevenings bedrijf is via verschillende locaties uiteindelijk in Katwijk terecht gekomen op de huidige locatie Ambachtsweg 20C. Ondanks de verhuizingen sinds de oprichting is en blijft het motto “doe maar gewoon en doe je best”.

Doordat alle handelingen die ervoor nodig zijn om de door u gekochte meubels uiteindelijk te kunnen leveren, door eigen mensen gedaan worden, is de communicatielijn kort en zijn de levertijden aantrekkelijk.

De door u gewenste aanpassingen aan de meubelen overleggen wij direct met de leveranciers, zonder tussenkomst van derden, waardoor wij uw wensen met een redelijke prijs kunnen verzorgen. Ziet u bijvoorbeeld op de winkelvloer een tafel staan waarvan u liever het blad groter of kleiner, in een andere kleur of met andere poten gewild zou hebben, geen probleem. Of een dressoir met vier lades en heeft u liever twee grote lades, geen probleem.

De meubels kopen wij zelf in, waardoor wij onze prijs-kwaliteit verhouding erg goed en constant kunnen houden. Leer moet echt leer zijn en massief hout moet massief hout zijn; wij doen geen concessies op de kwaliteit.

Wij betrekken alleen houten meubelen van leveranciers die via het FSC certificaat werken. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een goed bosbeheer.

De stoffen bekleding van bankstellen, stoelen en fauteuils worden alleen gebruikt, mits deze op een eerlijke en duurzame manier gemaakt zijn.

Nieuw in ons assortiment zijn de originele Lamilux en Structuur Melamine woonprogramma’s, kwalitatief hoogwaardig en heel betaalbaar.

Sale

Sale

Bekijk nu welke producten in de sale zijn bij Pronk en van Leeuwen.

Bekijk

Speciale aanbieding

Relaxfauteuil Cindy

Heerlijk genieten in je eigen Relaxfauteuil Cindy, 2-motorig met gratis accu. In de kleur, als afgebeeld, beige/creme le....Lees meer

Bekijk product
Zekerheden bij Pronk en van Leeuwen